SCOTT Shoe Palani Support Grønn 37,5

Treningssko med støttende mellomsåle

Varenr: 260649
Alt. varenr: 242031375337.5
SCOTT Shoe Palani Support Grønn 37,5 Treningssko med støttende mellomsåle
FargeGrønn
SCOTT Shoe Palani Support Grønn 37,5 Treningssko med støttende mellomsåle
Str. sko (EU)
Størrelsesguide
479,-1 599,-Kampanjepris
Veil.1 599,-
-+
8 På lager

Sko spesielt for landevei og stier. Maksimal demping med oppbygd mellomsåle for å hindre overpronasjon. Lav vekt, god slitestyrke og meget bra passform.

  • Vekt: 300 Gram.
  • Øvre materiale: Mesh/ Syntetisk overlegg.
  • Nedre materiale: EVA/ Gummi.

 

Teknologi:

  • Aero Foam+
  • eRide
  • Insole Concept

  

Aero Foam+:

SCOTT har utviklet ett nytt lett midtsålemateriale med forbedret demping. Aero Foam+ sin sammensetning er mer elastisk enn den originale versjonen av Aero Foam. Dette fører til økt varighet og tilbyr beskyttelse samtidig som den effektive økten bevares. Aero Foam+ vil finnes i de fleste nye toppmodellene både innfor ytelses og treningsmodellene.

 

eRide:

eRide tilbyr en unik såle som fører til at når hele kroppsvekten ligger midt på foten vil skoen føles veldig stabil. Hvilket vil belønne en rask og effektiv løpestil, noe som lenge har vært etterlengtet hos joggere. Uansett tempo vil eRide samarbeide med kroppen om å fremheve en mer dynamisk løpestil.  Teknologien demper også slagene hælen pådrar seg under en løpetur og gjør dermed hele løpeturen mer effektiv.

 

Insole Concept:

Insole Concept tilbyr to forskjellige såler både for menn og kvinner. Kvinnemodellen har en smalere passform foran ved den fremre delen av foten, samtidig er den også tilpasset en tynnere hæl.
Racing modellen er designet for å puste og være lette, mens treningssålen er designet for optimal demping, støtte og komfort